Merry Christmas from Puerto Rico to all of you

I år har vi igen valgt at fejre julen på en utraditionel og dermed ganske uforudsigelig måde. Det vigtigste for os er, at vi kan låne vores guld med og vise dem endnu en del af verden. Vores taknemmelighed for, at drømmen endnu engang blev til virkelighed, kan ikke beskrives. Det kræver udover lidt velvilje fra bosserne derhjemme, også en del vilje fra vores side.
At rejse ud i julen betyder også, at vi vil savne alle dem, der står vores hjerter nært derhjemme. Vi har heldigvis nået at fejre en lille mini jul med de dejlige bedster, inden vi drog afsted, så vi føler på en måde, at vi har fået hele pakken i år. 

Tiden iler, og den første jul vi holdt i et fremmed land ligger nu seks år tilbage. Mikkel var fem og sofie ni. De kunne knap huske hvad en traditionel juleaften gik ud på, før vi nappede dem med på eventyr. Det er nu nogle store unger vi har med os, og i dem kan vi se, at privilegiet i at låne deres tid på denne helt særlige måde, snart er et skrevet kapitel. Det er et faktum, og når det så er sagt, så sidder vi også med en følelse af at vi, ved at have valgt disse eventyr til, har givet dem et helt specielt afsæt ud i den verden, der ligger for deres fødder, når den tid kommer. Det lyder næsten som om, at de allerede er på vej ud i den på egen hånd, men der går nu nok adskillige år inden det bliver en realitet, og det er jeg ganske godt tilfreds med. Men de er ved at udvikle sig til et par skønne selvstændige unge mennesker, og det må og skal vi glæde os over. Sådan er livet, og det kan ikke hverken laves eller leves om. 

2019. Et år hvor vi oplevede at stå i rollen som forældre til en smuk konfirmand. Det var en stor og rørende dag for os alle, og vores gæster var med til at gøre dagen helt perfekt og fuldendt. 
Som prikken over i´et tog jeg min datter med på den dejligste tur til Malaga. Bare os to sammen. Tid til snak, hygge og grin. Vi valgte selv vejen, og det gjorde vi faktisk ret godt, når vi selv skulle sige det.

Det var også året, hvor Mikkel valgte at spænde fodboldstøvlerne på, og levere på banen. Han lod sig hverken kue af sne, storm eller minusgrader, og smutter nu glad afsted i fuld mundering hver tirsdag og torsdag. Livet som soccer mom har taget sin begyndelse.

Et år med en masse 40 års fødseldage, som gav anledning til skønne havefester og overraskelses bryllupper. Dejligt igen at feste med de skønneste veninder, mindes og se fremad sammen. De har en kæmpe plads i mit hjerte, og jeg sætter pris på hvert et øjeblik med dem. 

Nu sidder vi her i Puerto Rico samlet alle fire, og oveni det, føler vi nok, at vi er de heldigste i verden at have fået følge af vores dejlige venner. For tredje gang skal vi fejre jul og nytår sammen under fjerne himmelstrøg. Hvad den oplevelse vil bringe må tiden vise, men vi er godt hærdede og klar på hvad end Puerto Rico kan diske op med.

Tak til alle der står vores hjerter nært, tak for hyggelige timer sammen, tak for tanker og hilsener her på vores færden, tak for at være der, når det er svært, og glædes når det er let. Tak til kollegaer for at tage en tørn, jeg sender jer alle en særlig tanke. 

Med ønsket om en glædelig jul og et lykkebringende nytår til jer alle derhjemme vil jeg runde denne lille julehilsen af. 

Må 2020 blive et fantastisk år for jer alle





Kommentarer