We love The United States Of America - so much;))))

Vi har det fantastisk - Maden er super lækker, og man kan bare få rigtig store portioner herovre. Sodavand kan man bare få refill på, så meget man vil, så det drikker vi hver dag nu - Man må jo også tænke på at vi så sparer på vandet! Deres pomfritbakker er bare gigantiske, og det er meget billigere at spise på burgerrestauranterne end selv at lave maden - og det vil børnene jo også helst.
Vi elsker deres store partyposer med chips - og snupper en pose hver inden aftensmad nu - for kartofler er jo sunde og deres mayo dip er virkelig mums!
Vi gider ikke gå så meget mere - Bilerne er bare så billige herovre, og benzinen koster næsten ingenting, så nu kører vi bare rundt til det hele - Det er så smart, og ungerne gider jo heller ikke al det motion, så det er bare super.
Vores tøj er desværre krøbet! Jeg tror, at det er sket i tørretumbleren - bare underligt, at det ikke er på længderne, at det er blevet mindre???!;) Jeg har lidt svært ved at se mine fødder, men tror måske, at det er al den varme der giver mig væske i kroppen. 
Nu er vi jo også så heldige, at vi bare kan tillade os at spise til vi revner, og faktisk slet ikke behøver at bevæge os! Man kan slet ikke se det på os - Vi er bare født med nogle heldige gener;)
Så altså, her er bare så fedt at være, så vi har simpelthen besluttet, at vi ikke kommer hjem!




Rigtig glædelig 1. April ;)))))))))

Kommentarer