En dag i den fiktive verden.....

Mandag havde vi besluttet os for at tage i Universal Studios Hollywood. Vi kom afsted fra morgenstunden, men trafikken herovre betyder, at man skal beregne mindst en halv time mere end man tror hver gang man sætter sig i bilen. Men okay vi kom derud, fik købt billetter af en usædvanlig søvnig og lad ekspedient, hvilket ikke passede ind i tourguidens program, men han holdt sig i skindet;), og vi var klar til at indtage attraktionen. Vejret var skønt og parken var ikke overfyldt med mennesker.
Thomas var godt forberedt, så han fik hurtigt arrangeret at vi begyndte med en studio tour. Vi fik placeret os i venstre side, da det efter tourguidens oplysninger var at foretrække og så kunne turen begynde. Vi blev ledt forbi alle studierne hvor de lige nu bla optog ”About a boy” og diverse amerikanske serier. Jeg lod blikket rulle hen over reklamerne for kommende film, og der – hold nu fast piger, Valentinsdag 2015 kommer selveste mr. Grey til USA...så er det bare at vente til han indtager Danmark også.....Nå tilbage til turen....
Vi blev ledt forbi forskellige kulisser, bla kunne vi kaste et blik ned af Wisteria Lane, standsede i en mexicansk flække, hvor det pludseligt regnede og en kæmpe flod kom skyllende hen imod os, vi var igennem western temaet og en scene fra Psyko blev spillet for øjnene af os – ud af Bates motel kom Norman Bates bærende på Marion Crane og puttede hende i bagegerummet af bilen. Speakeren på vores vogne sagde "åh åhh bare han ikke får øje på os", og ups det gjorde han, og begyndte at gå hen imod vognende, imens han trak en kniv op fra jakken...Sofie og Mikkel gjorde store øjne, og ja det kan jeg faktisk godt forstå – Den der særlige skelnen mellem skuespil og virkelighed er altså svær at håndtere når man er 5 og 9 år;)

Vi kom igennem en 4D oplevelse, hvor vi siddende i vognene blev ledt ind i en mørk tunnel, og lige udenfor vognene kæmpede Kingkong og T Rex en voldsom kamp – Vi var med – sådan føltes det, vognene blev flået rundt af den gigantiske abe, han tog os op i hånden og kiggede lige ind på os – Det var sindsygt – Vel ude igen blev vi ledt forbi et flystyrt. Det var så realistisk bygget op, at man ikke kunne undgå at få fornemmelsen af kaos og tragedie imens vi holdt der og iagtog scenariet, som var bygget til War of the worlds med Tom Cruise. Vi afsluttede med at blive ledt ind i noget der skulle forestille en undergrundsbane. Pludselig var der jordskælv, jorden revnede – en lastbil faldt ned igennem vejen og kurede hen imod os, et andet tog kolliderede med den og gled hen imod os, der var eksplosioner og pludselig fossede vandet også ind her. Jeg gad nok vide hvad der foregik inde i hovedet på Sofie of Mikkel under denne tur. Godt nok forsikrede vi dem hele tiden undervejs om at det var skuespil og at de havde styr på det hele, men munden stod ikke stille på dem efterfølgende;)

Så var det tid til at prøve forlysteserne. Temaerne var mange – Vi fik prøvet The Simpsons, en fiktiv rutsjebanetur som var ret vildt. Shreek som var en 4 D film, hvor jeg måtte holde Mikkel for øjnene når den store drage kom;) Transformers – som bare var så vildt godt lavet – Den tog Sofie og Thomas to gange;) Vi tog en tur ind i Jurassic park, en sejltur hvor vi kom tæt på de gigantiske dinoer – T rex var sluppet ud og en båd var flænset op – åhhh nej og pludselig stak den hovedet ned fra oven – sejt lavet – turen endte i en rutjebanetur ned i vandet – Det tog lidt tid inden Sofie kom sig over den tur. Hun hader rutsjebaner, og det var nok lidt ufint af os at lokke hende med, men vi skulle jo se dinoerne – hun tilgav os heldigvis hurtigt;)

Vi gik tur i parken, fik taget billeder med alle ”stjernerne”. Det vakte stor jubel hos ungerne, dog var Mikkel lidt skeptisk ved at stille sig ved siden af den lilla Minnion fra Grusomme mig II – De var simpelthen så sjove at kigge på;) Vi kom forbi Æselet fra Shreek – Det æsel var så underholdende, siddende i en trævogn kommenterede det alt den så udenfor. Sofie fik også et par kommentarer med på vejen, senere havde prinsesse Fiona også fundet plads ved siden af æselet, så måtte vi skyde et foto igen – Der var gået fire timer siden det første foto, og Sofie havde i mellemtiden skiftet t shirt da den anden jo blev våd i rutsjebanen (ups). Æselet sagde så denne gang ” Hey, that´s you again, but where is your t shirt – last time it was pink” Sagt med fuldstændig samme Eddie Murphy stemme som i filmen – rimelig godt husket, taget i betragtning af at vi ligesom ikke var de eneste i parken den dag!
Desværre – og det var et kæmpe desværre, så var den nyeste attraktion ikke færdig endnu, men man kunne skimte den inde bag murene. ”Grusomme mig” Åhh det havde været stort, at komme en tur på besøg hos dem. Det er det helt store filmhit her hos både børn og voksne, og det gælder også for vores familie.Vi sluttede dagen af med Water world, hvor vi så et storslået show. Det var så vildt – eksplosioner, et fly, vandski - wow det var sejt.
Fyldt til bristepunktet med fantastiske indtryk, fik vi fyldt ny energi på motoren på både køretøj og rejsemedlemmer. Det var en storslået dag, som vi alle nød i fulde drag. 

 Oscar Oscar Oscar....Byen summer af Oscar;)

 Universal Studio - spændende....


Åhh det var sjovt;)))

 Det uhyggelige motel....

 
 Klar til King Kong ;)

 Okay så kom vandet...

Jordskælv i undergrundsbanen....

 Æv mere kig til Wisteria Lane blev det ikke til, men vi så den da;)

Kaos..

 En spirende instruktør;)


 Familien på vej til The Simpsons .....

 Mikkel nyder frokosten, med sin nyerhvervelse i form af en minions drikkedunk med indhold på omkring en liter sprite..... - lad os bare sige at vi fik besøgt samtlige toiletter i parken;)

Grusomme Mig er på vej.....



Dora og Sofie;)


 Åhh det var også sjovt, Thomas filmede det, og Mikkel sagde "Du skal ikke komme for tæt på mig" ;))))

 Water world 



Kommentarer