Bling Bling i Hollywood & Beverly Hills .....

Farvel til Laguna beach - Det var svært at tage afsked med denne lille perle. Vi havde nye destinationer at nå, og tourguiden var klar fra morgenstunden...En time fra vi slog øjnene op, og til at vi skulle sidde pakket og klar i bilen - Utroligt hvad man kan nå på en time (plus et par minutter.....) så var det afsted mod LAX airport, hvor vi skulle aflevere bilen der havde fragtet os fra San Fransisco til LA, og en ny skulle hentes i nærheden. Vi vidste ikke hjemmefra hvor længe vi ville have bil, men indså hurtigt, at herovre kan man ikke undvære en bil, så derfor dette bilskift ;) Vi fik hentet den nye bil, og derefter kom jeg bag rattet i den "gamle" og fulgte efter Thomas hen for at aflevere den....Det var lidt vildt at blive sluppet løs i trafikken her, og et par u-vendinger fik jeg også lov at mestre....! Men vi kom frem til målet i god behold alle mand ;)) 

Så var vi klar til Hollywood ;)))))) eller vi skulle lige omkring et supermarked og købe ind til frokost først. Den blev endnu engang indtaget på en parkeringsplads, og jeg nåede da lige at få slugt en sandwich og hoppet ind på passagersædet igen inden vi var videre....Tourguiden var striks idag, der var meget vi skulle nå! Vi fik indstillet GPS'en til at føre os til Hollywood skiltet. Først kunne vi skimte det langt ude i horisonten i det disede varmeslør. For ja 25 grader og høj sol bød dagen på. Det var vildt at se det, og det blev ikke mindre vildt jo tættere vi kom på det. Vi kørte faktisk nok lidt for tæt på - Nogle gange er tourguiden lidt dristig, men det giver os nogle ret fantastiske oplevelser. Sofie havde set frem til at se skiltet, for det var jo her i Hollywood at hendes yndlingsserier var optaget;) 

Da vi havde beundret skiltet fra alle tænkelige vinkler, kravlede vi nedad bakkerne igen, forbi palæerne der lå og bredte sig, og ned i den hektiske storby. En ny destination blev tastet ind, og målet forblev hemmeligholdt af tourguiden. Efter ca. en halv times kørsel nåede vi Pasadena, og der.....hold nu fast, lå Brenda og Brandon's hus. Jeg kunne nærmest se Jim og Cindy stå i døren og tage imod ;)))) Jeg pilede over vejen for at betræde deres indkørsel - wauw....da vi kørte, derfra vendte vi lige i indkørslen - så stort så stort. Det blev ikke mindre stort af at køre forbi Dylan's hus lige bagefter. Det ligger faktisk i virkelighedens verden kun ca. otte huse derfra. Så var det ud af bilen igen ;)) Sofie og Mikkel var knap så begejstrede for arkitekturen, de var lovligt undskyldt - deres alder taget i betragtning. Men 90210 dagene var bare de vildeste ;)))

Så var det videre på ruten - nu mod Hollywood boulevard og Walk of Fame - Vi fik parkeret i parkeringskælderen under Dolby Theatre, og fik betrådt trappen op til Dolby theatre, hvor alle berømthederne vil gå om en uges tid, når Oscar showet løber af stablen;) Vi kom ud på den lange flisebelagte walk of Fame. Det var fantastisk at gå der - Der var så mange store mennesker der under fødderne på os...Mikkel og Sofie kendte af gode grunde ikke mange, men stjernerne var sjove at hinke på;) - Bugs bunnie og Mickey Mouse kendte de da;) Hollywood bouleward er en rigtig turistmagnet med gak og gøgl. Vi var omgivet af Michael Jackson, Jack sparrow, Batmand, Jokeren, Spiderman og mange mange flere - Virkelig flotte kostumer, og så handlede det jo selvfølgelig om at få folk til at hoste op for at få taget et billede - Jeg kunne nu ikke dy mig for at blive foreviget med selveste Jack Sparrow;)
Da vi havde travet fortovene tynde, og sat vores hænder i alle de store stjerners håndaftryk foran Chinese theatre var det tid til aftensmad. Det blev til burgere igen, oh no men Johnny Rockets skulle lige prøves. Så var det hjem og se lidt smølfefilm inden der blev sagt godnat. 

Lørdag begyndte med en rask løbetur til Thomas, som faktisk førte ham forbi selveste Bing Crosby's gravsted. Derefter fælles morgenmad på værelset og en rask dukkert i poolen til Sofie. Mindstemanden havde brug for en langsom start, så han slappede af med svampebob imens;) 
Så var det ud på nye eventyr. Første stop var et smut forbi Ole Henriksens butik på Sunset boulevard. Desværre var Ole der ikke, det er han vist ikke så ofte mere, men vi var lige inde og dufte til alle hans lækkerier. Så rundede vi City Hall, hvor Eddie Murphy blev arresteret i "Frækkere end politiet tillader", og kørte videre til Rodeo drive, fik parkeret bilen, og slentrede en tur op og ned af gaden. En virkelig flot gade med palmerne i midten, luksus butikker og et fortov man kunne spise af. Det var så fristende at lave en Julia Roberts "Big mistanke" men faktisk, så så jeg kun ene smilene ekspedienter inde i de tomme butikker;) Ja, for det var ligesom ikke butikker der indbød til en lille osetur - Her betrådte man kun deres gulv hvis man havde et køb i sinde. Fik faktisk læst op på, at man i enkelte butikker skal have en aftale i forvejen inden man kan handle, og sjældent køber for mindre end 100.000 dollars - okay!! Udenfor enkelte af dem holdt en Bentley klar med tonede ruder og en chauffør ventende, imens en eller anden ærkerig amerikaner var inde og shoppe løs. Kendisser så vi ingen af, eller det tror vi da ikke, men hvem ved hvem der sad rundt omkring i luksusbilerne der gled forbi? Det var faktisk en hyggelig gåtur, med forbavsende få mennesker. Stemningen var helt afslappende på et ellers ret så fashionabelt sted....

Da vi havde set nok af Rodeo drive, Ferrarier, Bentleyer, porscher.....jeg kunne blive ved - her er et overflod af luksusbiler, vi havde spist en sandwich på Subway og også lige rundet hotel Beverly Wilshire, hvor Julia Roberts og Richard Gere tjekkede ind;), satte vi kursen mod Santa Monica pier. Vi nåede pieren, og her var der gang i den. Et lille Tivoli helt derude på spidsen af molen. Hyggeligt så det ud på afstand, lidt klemt på nært hold, men vi fik købt turbilletter, og Thomas og Mikkel tog straks en tur i rutschebanen. Sofie og jeg kiggede på. I ventetiden overhørte jeg en samtale, hvor  en pige sagde til sin far, at hendes lillebror ikke ville prøve rutschebanen, da han var bange for at falde ud ligesom hende damen gjorde.....ikke en information jeg havde behov for at få....men drengede kom ned i god behold. 
Så tog Mikkel og Sofie en tur i "Frøhopperen" hvor man fik sus i maven. Mikkel havde alle følelserne i spil på den tur. Det var helt fantastisk at se hvordan mimikken gik fra smil, til frygt, til bævende mund, til smil igen. Man kunne se på ham, at han kæmpede en kamp for at klare sig igennem. Han ville ikke tabe ansigt til storesøster - Den lille mand, som lige havde taget den kæmpe rutschebane, som storesøster ikke ville nærme sig;)))) 
Så var det tid til at få fodret parkometeret igen, så vi lige kunne slentre en tur på 3'rd Street, en gade der lå parallelt med kystvejen. Her så vi på butikker hørte på gademusikanter og fik købt en ny ekstern harddisk, da vores gamle var stået af - åh nej, krise når alle vores film lå der på. Vi håber at tourguiden/computernørden kan trylle, så vi kan få filmene tilbage. Så gik turen tilbage mod hotellet. På vejen så vi en vaskeægte amerikansk børnefødselsdags gardenparty på nært hold, med klovne, balloner og hoppeborg - wauw;) Vi spiste aftensmad i storcentret lige overfor hotellet, hvor vi også fandt en slikbutik med bland selv slik ....og bland selv m&m's .....Så var det hjem og se film på ipad'en - vi har heldigvis nogen film derpå, inden tænderne skulle børstes og endnu en dag på vestkysten var til ende. 

Søndag tog vi en langsom start, med endnu en svømmetur. Godt nok nåede Mikkel denne gang helt ned til kanten, men så fortrød han missionen, og tog istedet et karbad på værelset bagefter;) Sofie fik en opringning på skype fra Amy og Dicte - skoleveninderne. Dejligt at se dem, men også lidt hårdt for Sofie pigen, at se dem hun savner så meget. Men hun tog det nu meget sejt, og var så glad bagefter. Så satte vi kursen mod Mulholland Drive. Vi nød den smukke udsigt ud over Los Angeles med bjergene der kunne skimtes i varmedisen bagved. Husene vi kunne se ned på fra udsigtspunktet var enorme, og selvfølgelig udstyret med pool og enkelte endog med egen tennisbane i baghaven! Vi fulgte vejen, som mundede ud i den vildeste Allé med gigantiske huse, palmer langs begge sider, luksusbiler på kryds og tværs, og en enkelt security vagt med skudsikker vest - Var sikre på, at vi havde kendisser inden for rækkevidde, men så ingen....;)
Så kørte vi mod Venice Beach, der lå ca to kilometer fra Santa Monica Pier. Et endnu større leben end Santa Monica. Nu var det jo også søndag, så bryster, balder, skateboards, cykler, hunde, børn og tatoveringer skulle luftes;) Der var gang i den, og vi stod da heller ikke i vejen for at få taget et par fotos her på Bay Watch stranden;))

Så var det retur mod hotellet. Thomas fik tanket op med en Subway inden han satte os af. Han havde bestilt billet til en basketball kamp om aftenen, så afsted med ham. Af økonomiske og børnevenlige årsager valgte ungerne og jeg istedet at hygge på værelset og smutte hen i storcentret efter aftensmad. Efter lidt shopping og aftensmad (læs jeg fik shoppet, ungerne lavede fis imens;) Så gik vi hjem på hotellet....og så et afsnit af "Hænderne fulde" ej hvor skønt;))

Kameraet har været rødglødende de seneste dage, så bered jer på en længere billedkavalkade......




 Besøg hos familien Walsh;))

 ......og Mr Mckay

 I fodsporene på en stor stjerne;)

 Sorry Mette - men det er nok det nærmeste jeg kommer at hilse mr Clooney;)))


 To seje gutter gets together;))

 Snups - der fik vi lige napset Piraten;)




 Wauw ;)))

 Hvor Oscar snart bryder løs...

 Mikkels investering - bringer minder frem;)

 Det var nu ikke Mikkel der legede fotograf - han sad i bilen og gad ikke mere foto...


 City Hall

 Rodeo Drive

Pretty Woman - do I need to say more;))

 Okay den var sjov ;) Gæt hvilken foretning ejeren havde;)

 Sjovt, uhyggeligt, spændende, grimt, slemt, værre, sjovt igen....

 Udsigten ud til Santa Monica Pier

 Tourguiden på Mulholland Drive

 .....og Frue;)))

 Skatere på Venice beach...

Venice Beach - Ren Bay watch

Kommentarer