Halvvejs igennem Vietnam;)

Vi nyder livet på førsteklasse! Morgenmaden er forrygende - der er alt hvad hjertet kan begære og vi mæsker i os.
Frokosten består for det meste af brød med pålæg og havregryn/grød - så er det jo fint at man kan små hapse sukker og smør i restauranten til morgenmaden :) Vi er blevet lidt kleptomaniske efterhånden;)))

Torsdag var vi ude og se "The red sandunes" Røde sandklitter der strækker sig over et kæmpe areal. De lå et par kilometer fra hvor vi bor. Det var en fin oplevelse. Ungerne fræsede op og ned af klitterne. Heldigvis havde vi valgt at besøge dem en dag med skyer, det havde været alt for varmt i stegende solskin. Vi var knap trådt ud af taxaen før vi blev "overfaldet" af drenge der ville leje et bræt ud som ungerne kunne kælke ned af klitterne på. De var meget insisterende og ihærdige, og den ene dreng kunne forbløffende godt engelsk. Jeg havde læst, at man kunne kælke der, så da vi ikke kunne få drengene kørt trætte kapitulerede vi. De fik 20.000 (ca. 8 kroner for en tur) De ville have haft 50.000 og så kunne vi få alle de ture vi ville, men det viste sig at være en fin investering at nøjes, for det fungerede da bare overhovedet ikke - Sofie fik en halvhjertet tur ned af bakken, og det var så det;)

Torsdag eftermiddag var vi aktive - Sofie og jeg løb en tur på stranden og Mikkel og Thomas var tilskuere. Bagefter tog de en lille løbetur;) Dejlig måde at være sammen på. Det er Kite surfernes paradis her, så der er masser af surfere på stranden;)

Torsdag aften kom Thomas glad og lettere euforisk hjem fra en tur i receptionen. Han havde mødt et canadisk par, som han var faldet i snak med. De nåede på den halve time de snakkede, at invitere os til at bo hos dem, hvis vi kom den vej forbi på vores rejse. Vi andre mødte dem fredag. Utroligt sødt midaldrende par. Meget åbne og udadvendte. Det erfarede vi, da vi spurgte hvad de havde bedrevet tiden med nu hvor det havde regnet det meste af dagen...."We can´t tell....We are old, but we are not that old...." Sådan! så blev det sat på plads;) Men et fantastisk sødt par Kate og Mike, med tre børn hjemme i Canada er de på en måned lang rejse i Vietnams forunderlige kultur.

Vores ide om at der ingen turister er holdt ikke helt stik. Da vi nåede weekenden kom de myldrende - hovedsageligt Vietnamesere og Kinesere. Nu kan det selvfølgelig godt være at vi er blevet lidt fine på den i forhold til at have det hele for os selv, men hold da op kinesere har efter vores mening ingen manérer - De suser rundt og leget fanger på restauranten, de råber og skriger, de spiller Ipad med max volumen, de bader i poolen med alt deres tøj på.....Nu kan det jo være at Faster Birgitte kan fortælle os noget andet om kinesere, men et halvt år i Kina - vi tager hatten af for dig Birgitte, hvis de alle er som her!

Sofie fandt en legekammerat idag - det var fantastisk at se hende bruge hele sin krop smil og fagter - og sammen fandt de ud af at lege. Det blev også til lidt facetime med familien Overgaard - fantastisk opfindelse at sidde her på den anden side af jorden nærmest og sige godmorgen til dem;)

Nu kalder aftensmaden snart - og imorgen er vi videre til næste sted - god lørdag derhjemme





Sofie lærer 7 kabalen ;)




Jeg gider ikke fotograferes moar....











En lille eftermiddagslur;)

Kommentarer