Fra kaos til karma ;))

I går nåede vi Phan Thit - En 5 timers bustur fra Ho Chi Minh city - liggende i en sovebus! En oplevelse i sig selv. Vi nåede vores hotel kl. ca 14.30. Ungerne tog det super cool - Mikkel lagde sig til at sove efter en times tid hvor han havde kommenteret alt han så på vores vej. Sofie kæmpede lidt med køresyge, men klarede også turen fint. Hold da op et cirkus at ligge der;)
Vi fik set en del af det sydlige Vietnam på vejen - Blikskure og affald, i skarp kontrast til boliger i lidt bedre stand. Facaderne top polerede - malet i pastelfarver, og så man så hen langs siden af husene, stod de stadig i deres rå beton - her kan man da tale om at holde facaden!!

Det var virkelig en kontrast at komme på Sandhills Beach resort - ungerne var ellevilde over at se poolen og var klar til at hoppe i med det samme - de havde godt nok også været tålmodige. Men nu skulle der altså bades!
Der var nærmest totalt mennesketomt - fodsporene i sandet udenfor vinduet (for ja vi bor praktisk talt på stranden) bevidnede om at der havde været nogen før os, men ingen at se nogen steder. Fra at have befundet os i en by med 10 mio indbyggere og så komme her - det var en omvæltning.

Vi har fået os et husdyr - et lille firben "Oluf" - hmmm ikke just begejstring at spore hos Sofie og mig, men jeg er kommet frem til, at jeg sikkert vil opleve noget der er endnu værre - så jeg kan lige så godt prøve at træne mig op til det ;)

Dagen idag er gået med at bade bade bade - på et halvt minut er man kommet fra poolen og ned i havet, så det er et sandt paradis for ungerne. Thomas tog en lille morgenløbetur - og berettede om at folk nærmest var ved at falde ned fra scootere mm da de så ham komme løbende der kl. halv otte i morges - de bukkede og vinkede;)
Vi tog en taxa ind til Phan Thit for at købe lidt ind i hvad der viste sig at være et stort lokalt supermarked - sjovt at gå rundt der - og de lokale fik sig da også en oplevelse - igen blev der peget og smilet og nevet i kinder på ungerne ;)

Farfar havde ret - solen er skrap hernede ;) Men vi skal nok passe godt på - og indtil videre har vi fået den fineste lyserøde teint;))))

Vi er nok kommet frem til at næste stop gerne må være en lejlighed, vi er faktisk allerede trætte af restauranter, men det er måske også fordi vi ved, at det ikke kun er en uge vi er afsted...
Så hvad næste stop bliver er stadig uvist, men nu vil vi nyde en uge her - med vores næsten egen strand og ca. 30 grader ahhhhh










Kommentarer

  1. Kære alle 4 og Oluf:)

    Det lyder fantastisk og ser endnu mere fantastisk ud. Hvor er det vildt at tænke på at I er igang med Jeres livs eventyr imens hverdagen futter afsted hernede. Ungerne ser lykkelige ud! Kan kun prale lidt af at vi var til udendørs pizza-party igår aftes og med terrassevarmere kunne holde den kørende til kl 1:00. Nyd hvert et øjeblik I skønne mennesker. Håber I finder et fint sted med eget køkken så I selv kan komme i sving med at kokkerere og forhåbentligt slipper for flere Oluf'er. Knus til Jer! Ps. Alt vel her. Bønne sparker hver dag og nyder de 37 grader i hans "lejlighed";)

    SvarSlet
  2. Kære søs og co.
    Dejligt at høre fra Jer. Det ser ud til at I nyder rejsen!
    Vi hygger os med 10 grader, blæst og regn :).
    Knus fra Louise
    PS.Mangler der ikke et billede af Oluf?

    SvarSlet
  3. Søde skønne søstre tak for dejlige hilsner - jo tak vi nyder det mææægtigt - jo nu du siger det louise - jeg nupper et foto i aften når han kommer frem igen ;))))knuser

    SvarSlet

Send en kommentar