The final countdown....


Så nærmer tiden sig med hastige skridt til vi for en stund siger farvel til Danmark - nu skal vi ud og se, dufte, mærke smage verden.
Huset er lejet ud til en lille familie som rykker ind så snart vi har forladt Danmark, så lige nu, en måned før afrejse, står den på oprydning og nedpakning;) Ungerne synes vist det er lidt underligt, at der skal bo nogle andre i vores hus - på DERES værelser, men de tager det super fint. Vi er rigtig glade for at huset bliver brugt imens vi er væk.
Oktober måned er booket op med masser af aftaler - en masse skal nåes inden vi smutter afsted. Skole planer for Sofie, tandlægebesøg, hygge med vores dejlige familier og venner;)
Taskerne vi valgte er nu afprøvet på en lille miniferie ....Da vi jo har valgt en meget simpel, men dog vandtæt model, mangler der små rum til diverse - det er jo i reglen bare et stort rum i tasken - så jeg er ved at udtænke noget smart man kan anvende som "rumdeler" - kunne godt bruge gode råd;))
Medicin og diverse er også efterhånden samlet sammen - Et mini apotek (tror måske nok at den del kommer til at fylde mest i tasken) man er vel sygeplejerske, så jeg vil ikke gå ned på udstyr;)
Vi glæder os så meget, og er spændte på eventyret der venter derude;))

Kommentarer