Don´t let your dreams be dreams


Vi skal afsted - beslutningen er taget - om et halvt års tid smutter vi jorden rundt med vores dejlige unger.
Beslutningen var ikke svær at tage - væk fra de mørke og kolde dage. Dage der flyver afsted, og forsvinder i at aflevere og hente ungerne, købe ind, suse afsted på job, lave mad, lave lektier.....Vi så hinanden i øjnene - var det livet for os, eller kunne vi selv gøre noget for at putte noget andet indhold ind i vores hverdag. Det kunne vi - og beslutningen blev truffet!
I nov 2012 tog jeg en snak med sin chef på jobbet og blev mødt med den største forståelse for vores valg - Jeg fik bevilget orlov fra mit job i et halvt år - jeg gemmer sommerferie mm så det bliver ca 4 års orlov uden løn. Mine søde kollegaer synes det er spændende, og er virkelig interesserede i vores planer
Thomas er selvstændig, og tager et halvt års orlov - så må tiden vise hvad han skal når vi kommer hjem igen. Det er en satsning af de store, og jeg beundrer virkeligt hans gå på mod. Thomas er ham der gør hele det her eventyr til en mulighed for os. Thomas´s karriere og livssyn har igennem de seneste år ændret sig radikalt - det har åbnet nye muligheder og givet mere mening i hans og vores allesammens hverdag.
Vi står nu overfor at få bragt Sofies skole ind i vores planer, så vi kan undervise Sofie i en del af hendes 2. klasses skoleår. Det bliver en spændende udfordring - jeg forestiller mig hvor eksotisk det bliver at tegne regnestykker i sandet og sidde i skyggen og læse dansk;)
Mikkels børnehave skal også snart inddrages i planerne. Det vil nok betyde, at Mikkel afslutter børnehaven i oktober 2013, for først at begynde i o. klasse efter sommerferien 2014. Men det må vi se hen ad vejen.
Bedsteforældrene glæder sig vist bare til at få os hjem i god behold. Det er fuldt forståeligt, at de er bekymrede for vores planer, men vi er nødt til at tænke, at det er en kæmpe mulighed for vores lille familie til at få oplevelser der forhåbentligt vil binde os tættere sammen.
Huset håber vi at kunne leje ud imens vi er væk, og det er også et projekt vi skal igang med snart. det har været en svær beslutning at træffe, men det kan betyde en del økonomisk, og samtidig er det en fordel at huset bliver brugt i de kolde vintermåneder.
Vaccinationsprogrammet er vi også igang med, det er noget af en jungle at finde rundt i hvad vi skal have, men vi regner med at det falder helt på plads et par måneder før afrejse. Men indtil videre er vi igang med hep a+b og mangler 3. gangs vaccine - Ungerne er virkelig seje til at få stikkene!
Vi glæder os SÅ meget, men har også svært ved at forholde os til at det bliver virkelighed for os 4.
Følg med i vores planlægning - og den endelige rejse, når vi kommer dertil inden længe ;)

Kommentarer